Krak....
Door: Miriam
Blijf op de hoogte en volg Marcel & Miriam
15 December 2012 | Roemenië, Floreşti
Wat ik wel ontzettend jammer vind is dat ik maandag de kerstviering met de moeders- groep heb moeten missen door het ziekenhuis. Gelukkig wilde Francine foto`s maken en heeft zij verteld hoe leuk de ochtend was. Na het zingen van de liederen en het vertellen van het kerstverhaal met behulp van poppen mochten de moeders samen met hun kinderen een eigen taartje maken en versieren. De foto's staan hieronder!
Mars is echt knetter druk geweest deze week. Ze wilden zo graag de bar en de tienerschuur afhebben voor de opening van afgelopen vrijdag. En het is gelukt,vraag alleen niet hoe. Woensdag tot 11 uur gewerkt. Donderdag was hij om 2 uur 's nachts thuis. Maar het resultaat was geweldig. Wat hebben we genoten vrijdagavond. Om zes uur begonnen we met het doorknippen van het lintje. Gevolg door het zingen van kerst en aanbiddingsliederen. Daarna hebben we wat gegeten en vervolgens hadden een aantal tieners een super gave dans ingestudeerd. Het resultaat is te zien op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=w0_48TNX70c&list=FLUt_7giSQo5yfZisQrIRIHg&feature=mh_lolz
Vrijdag was echt een drukke dag. Deze dag zou er ook nog transport komen. 500 schoenendozen wel te verstaan. We hoopten heel hard dat het transport niet tussen 3 en 5 uur zou komen want dan is het kinderprogramma en daar hebben we veel mensen van het team voor nodig. Het transport kwam om 4 uur:P Maar het is prima gelukt om de dozen in de garage te krijgen met een kleiner team, en zonder dat de kinderen van het kinderprogramma het hebben gezien.
Het heeft deze week aardig gesneeuwd. We hebben ongeveer 40 cm sneeuw. De koudste temperatuur nachts was -16, overdag -9.
Nog een weekje voor de kerst. We hebben veel zin in de komende week, vol met kerstvieringen. Hoe dat was,leest u volgende week ;)
Love,
Mars en Mir
15 December 2012 - 17:42
Chantal Maris:
Hoi hoi, wat vervelend zeg dat je je pols gebroken hebt!!! En nog wel in deze periode!! Maar ik lees in je verslag datje lijft genieten van alles daar!! We zijn trots op jullie!! Groetjes , Ayze, Chantal en Sofie -
15 December 2012 - 18:01
Pap Mom En Chantal:
Wat is de bar in de jeugd verblijf goed gelukt!! Goed bezig. Wat geweldig om te zien, alle blijde gezichten van moeders en kinderen. Mir we komen je wel helpen, dus bewaar wat werk voor ons. Tot over een paar dagen!!
15 December 2012 - 18:01
Pap Mom En Chantal:
15 December 2012 - 19:57
Pa En Ma Bosch:
Wat is er weer een boel werk verzet en wat een prachtig resultaat. Wat een sfeervolle foto's. Nog even doorzetten Mir en Mars. De hulptroepen zijn bijna onderweg en lossen elkaar mooi af. We verlangen er naar om jullie te zien!!! -
16 December 2012 - 16:58
Bert En Alie En Joanne Pelleboer:
Hallo..Sterkte met je pols, wat vervelend!
Goede kerstdagen gewenst en geniet van al jullie familie die op bezoek komt!
Leuk om steeds jullie werkzaamheden te lezen.
Gods zegen toegewenst.
Hartelijke groet, fam. Pelleboer